De vraag: Is er een reden voor potentiële klanten om verder in gesprek te gaan? staat in deze gratis manuele Congruentie Quick Scan centraal.

Elke significante ICT-aankoop is uiteindelijk het resultaat van een echte relevante relatie

Leadgeneratie staat voor het vinden van nieuwe klanten en is een vak apart en veel ICT-ondernemers zitten hiermee in hun maag.
Wij helpen IT bedrijven met flexibele en pragmatische concepten voor leadgeneratie en salesoptimalisatie.
Onze aanpak is gebaseerd op het creëren van een langdurige menselijke relatie (Human 2 Human) en een strategie die wereldwijd succesvol wordt ingezet.

”De herhaalbare processen zorgen voor een constante stroom van nieuwe klanten.”

Concept 1

Leadgeneratie en strategie

Concept 2

Marktonderzoek en bewerkingt

Concept 3

Content Marketing & Online Strategie

Concept 4

 Training

“ConceptLeads: Leads to business!”
 • Specialisten met passie

  Uw doelstellingen staan voorop, en wij beschikken over de kennis, ervaring en een netwerk met specialisten om uw doelen te realiseren. Samen bepalen we de meest optimale combinatie van ondersteuning, technologie en mensen.

 • Vertrouwen

  Er zal een vast projectteam aan u toegewijd worden met korte communicatielijnen. Al onze professionals zijn enthousiast en getraind. Ze hebben verstand van zaken en spreken de taal van de contactpersoon.

 • Flexibel

  ConceptLeads denkt met u mee. Wij kunnen op flexibele basis een boost geven aan uw sales. Wijkt uw behoefte af van onze diensten dan zijn wij in staat hierin mee te veren en een passende oplossing aan te bieden.

 • Creatief

  Wij onderscheiden ons door een creatieve aanpak. Iedere klant heeft immers een uniek DNA.

Waarom?

Het vinden van nieuwe klanten is één van de meest cruciale stappen in sales en vormt de toekomst van iedere organisatie. Voordat u de gelegenheid krijgt om een nieuwe klant binnen kunt halen, zult u echter een eerste contact moeten leggen en een relatie op moeten bouwen. Leadgeneratie is een vak apart en veel ondernemers zitten hiermee in hun maag door:
  • Niet iedere organisatie heeft een eigen marketingafdeling of marketingmedewerker.
  • Telefonische acquisitie is een tijdrovende activiteit en niet iedere organisatie beschikt over voldoende capaciteit om hier tijd voor vrij te maken
  • Telefonische acquisitie legt veel druk op de sales afdeling en i.c.m  met andere werkzaamheden zoals klantbezoek en offertes maken is er geen continuïteit.
  • Motivatie issues: koud bellen is lastig
  • Accountmanagers hebben vaak een ander DNA en overstelpen de prospect met alle producten en diensten ipv focus te leggen op de afspraak.
  • Iedereen doet het erbij en niemand is hiervoor verantwoordelijk waardoor er geen grip is op het proces.

Onze klanten